Ştefan Radu: "Sunt foarte mulţumit că am rămas la Lazio"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Radu a declarat, după ce şi-a prelungit contractul cu gruparea Lazio Roma, că este foarte mulţumit că a rămas la echipa italiană, precizând că a luat această hotărâre văzând şi obiectivele pe care le are clubul, informează tuttomercatoweb.com.

 "Sunt foarte mulţumit că am rămas la Lazio. Trebuie să le mulţumesc preşedintelui Lotito, directorului sportiv Tare şi suporterilor, pentru că în aceste luni am simţit căldura lor şi că au încredere în mine.

 Am luat decizia şi văzând ceea ce face clubul şi ambiţiile pe care le are, superioare chiar celor de acum patru luni, când am început să discutăm despre prelungire. Eu şi Lazio vrem să creştem, vrem să câştigăm. Sunt foarte mulţumit de cum merg lucrurile şi sunt încrezător",   a spus Radu pentru cotidianul Corriere dello Sport.

 Clubul Lazio Roma a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că a prelungit contractul fundaşului Ştefan Radu, în vârstă de 24 de ani, care joacă la echipa italiană din 2008. Noul acord al românului este valabil până la finalul anului 2016.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite