Steaua, Schut şi autogol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ricardo a greşit la golul olandezilor
Ricardo a greşit la golul olandezilor

Nu doar românii au practic un fotbal modest, ci şi olandezii. Ocaziile de gol ale formaţiei lui Neşu au venit pe fondul gafelor defensivei steliste.

Becali: „Buba noastră e la mijlocul terenului”

Utrecht-Steaua 1-1 / Gigi Becali: "Dumnezeu vrea să se califice Steaua"

Echipa lui Lăcătuş a părut ruptă la mijlocul terenului şi nu a avut forţa să ţină prea mult mingea în posesia ei. Singurul om cu faţă de cupele europene, în acest moment, la Steaua, Ricardo, a fost responsabil cu tranziţia mingii din apărare către atac. A terminat prin a fi şi el disperat de neputinţa colegilor din faţă şi a gafat neaşteptat după pauză. În prima repriză, Utrecht a controlat nestingherită jocul. Olandezii au avut şi o bară, în minutul 26, prin Cornelise, dar şi alte acţiuni care aveau să anunţe tăvălugul din partea secundă. După pauză, Neşu şi ai săi i-au sufocat pe stelişti în careul de 16 metri. Degajarea mingii dincolo de centrul terenului era văzută drept o mare izbândă. Nu au lipsit nici episoadele din „Stan şi Bran", cu stoperii lui Lăcătuş în rolurile marilor comici. La o bâlbâială în careul mic, când Geraldo şi Gardoş respingeau balonul numai în picioarele atacanţilor de la Utrecht, Steaua a scăpat cu faţa curată, după un gol anulat pe motiv de ofsaid, care n- a fost. Românii nu au mai avut acelaşi noroc în minutul 60, când Ricardo, la 17 metri de propria poartă, s-a apucat să dribleze cu inconştienţă. A pierdut mingea, iar Duplan l-a executat pe Tătăruşanu. Însă, după atâtea autogoluri prin Europa ale echipelor româneşti, era timpul să avem şi noi noroc. Schut s-a făcut frate cu românii în minutul 75, trimiţând cu capul un balon în propria poartă. Steaua a apărat până la final acest punct, scos chinuit şi cu şansă şi a avut în Tătăruşanu îngerul salvator la ultima fază a meciului.

CASETA MECIULUI

Utrecht - Steaua 1-1

Vorm - Cornelisse, Schut, Wuitens, Neşu - Silberbauer, Nijholt (Vorstermans 81)- Duplan, Mulenga, Mertens - Van Wolfwinkel.
Antrenor: Ton du Chatinier.

Tătărăşanu - Bonfim, Gardoş, Geraldo, Latovlevici - Anghelov (Răduţ 66), Ricardo - Nicoliţă, Stancu, Tănase - Surdu (Szekely 76).
Antrenor: Marius Lăcătuş.

Goluri: Duplan (60) / Schut - aut. (75)
Arbitru: Said Ennjimi (Franţa).
Stadion: "Galgenwaard", 20.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite