Steaua a "îngheţat" sub Tâmpa: 3-1 pentru FC Braşov! Mutu, cel mai bun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Chipciu FOTO: ADEVĂRUL
Alexandru Chipciu FOTO: ADEVĂRUL

După 1-5 cu Stuttgart, steliştii au pierdut şi meciul de la Braşov, a doua înfrângere din campionat pentru trupa lui Laurenţiu Reghecampf. Arbitrul a acordat patru lovituri de pedeapsă, câte două pentru fiecare echipă.

.
E clar, Steaua nu traversează cea mai fericită perioadă. La Braşov, steliştii au luat gol din penalty, în minutul 15 după un fault al lui Chiricheş asupra lui Buga. Oaspeţii au revenit pe tabelă tot după o lovitură de pedepasă, Raul Rusescu fiind faultat în careu, tot el transformând de la 11 metri.
În repriza a doua, Steaua a început mult mai bine şi a ratat câteva ocazii prin Chipciu, Chiricheş sau Rusescu. Braşovenii au avut în Daniel Mutu un portar în mare formă, tânărul goalkeeper având câteva intervenţii extraordinare.  Dacă steliştii au ratat, au înscris însă braşovenii, pe contraatac. Şutul lui Batin a fost respins în lateral de Tătărăşanu, de unde Păun i-a adus pe stegari în avantaj (minutul 61).
Au urmat apoi două lovituri de pedeapsă uşor acordate. Mai întâi, Rusescu a ratat şansa de face 2-2, lovind mingea mult peste poartă. Înaintea penalty-ului, portarul Daniel Mutu l-a şicanat pe Rusescu: "Ia zi, dai pe centru?".

La poarta cealaltă, Buga nu a ratat de la 11 metri: 3-1 pentru Braşov (minutul 85)!

Steaua nu mai pierduse în LIga 1 de fix două luni, 3-1 pentru FC Vaslui la la 26 septembrie.

Declaraţii la DigiSport:

Mugurel Buga, atacant FC Braşov: Nu ne aşteptam să învingem Steaua. La pauză, patronul Ioan Niculae a venit în vestiar şi ne-a promis câte 3.000 de euro. Îi mulţumim şi îl aşteptăm cu banii

Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: Am jucat fotbal 90 de minute, ei au avut patru ocazii şi au marcat trei goluri. Este greu când ratezi penalty la 2-1. Este o perioadă grea, dar la cum am jucat am încredere că ne vom reveni repede. Astra a venit la şapte puncte, poate fi o ameninţare pentru noi. Trebuie mai multă concentrare, în special în apărare. Se văd accidentările lui Georgievski şi Szukala. Pe jucători i-a ajuns oboseala.

FC Braşov: Mutu - Velayos, Machado, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu - Viveiros, Mateiu, B. Madeira, I. Popa - Batin, Buga 
Rezerve: Dărăbanţ, David, Potecu, Tameş, C. Brata, Păun, Hadnagy

Steaua: Tătăruşanu - Martinovic, Chiricheş, Gardoş, Pârvulescu - Bourceanu, Prepeliţă - Chipciu, Tănase, M. Costea - Rusescu
Rezerve: Cojocaru, Pintilii, Filip, Latovlevici, Dumitraş, Ad. Popa, Rocha

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite