Steagul României nu a apărut la premierea lui Popovici. Cum au justificat organizatorii eroarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto GSP
Foto GSP

David Popovici a reuşit să cucerească medalia de aur la proba de 100 de metri liber la Campionatele Europene de la Roma. Sportivul român a stabilit şi un nou record mondial, obţinând un timp de 46.86 de secunde.

În timpul festivităţii de premiere a sportivilor, steagul României nu a fost afişat pe ecranul din spatele podiumului chiar dacă steagurile reprezentative celorlalţi sportivi de pe podium au apărut (Ungaria şi Italia). 

Organizatorii Campionatului European de la Foro Italico au spus că absenţa steagului României se datorează unei erori tehnice. În camera de control steagul ar fi apărut, dar din cauza unei erori tehnice, ecranul din spatele podiumului nu a afişat şi steagul reprezentativ sportivului român care a obţinut primul loc doborând şi un record mondial, relatează GSP.ro.

La cursa de 100 de metri liber, David Popovici a bătut recordul mondial deţinut de brazilianul Cesar Augusto Cielo, din 2009. Astfel, Popovici a devenit cel mai rapid înotător din lume. Pe podium s-au alăturat maghiarul Milak Kristof şi italianul Alessandro Miressi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite