Staff-ul echipei naţionale negociază cu doi jucători foarte experimentaţi o posibilă revenire sub tricolor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu plecarea lui Victor Piţurcă de la naţională, mai mulţi jucători aflaţi în conflict cu fostul selecţioner şi-ar dori să revină în prima reprezentativă. Aceştia au fost deja contactaţi de secunzii lui Iordănescu.

Radu Ştefan şi Mirel Rădoi, doi foşti internaţionali, nu au mai evoluat în prima reprezentativă de foarte multă vreme din cauza conflictelor pe care le-au avut cu fostul selecţioner Victor Piţurcă. Odată cu plecarea lui Piţurcă de la naţională, cei doi şi-ar dori să revină sub tricolor. În acest sens, Viorel Moldovan, unul dintre cei trei secunzi ai naţionalei, a început o serie de negocieri cu Radu Ştefan şi Rădoi pentru a-i convinge să accepte viitoarele convocări.

„Radu Ştefan şi Mirel Rădoi sunt în vederile noastre. Depinde şi de forma lor şi de starea lor de spirit, nu numai de noi. Nu poţi forţa jucătorul să vină la naţională dacă el nu doreşte. Din partea noastră există deschidere şi facem eforturi să discutăm cu ei”, a declarat Viorel Moldovanla Look TV.

Potrivit lui Moldovan, Radu Ştefan ar fi soluţia ideală pentru postul de fundaş stânga al naţionalei. „Radu Ştefan şi-a demonstrat valoarea într-un campionat puternic din Europa. El este şi fundaş stânga, un post care ne creează probleme şi ne dorim cât mai mulţi jucători de valoare pe un post. S-a luat deja legătura cu el şi există o mică deschidere din partea lui, aşa că încercăm să îl convingem. Încă ezită, dar măcar s-a făcut primul pas”, a mai spus Viorel Moldovan.

Radu Ştefan a anunţat că renunţă la naţională în 2013, în vreme ce Rădoi nu mai evoluează pentru România din 2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite