Se caută antrenor pentru Chelsea. Roman Abramovici vrea să dea lovitura după ce l-a ratat pe Josep Guardiola

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josef Heynckes, tehnicianul lui Bayern Munchen FOTO AFP
Josef Heynckes, tehnicianul lui Bayern Munchen FOTO AFP

Faptul că Rafa Benítez trăieşte ultimele luni pe banca tehnică a lui Chelsea este un lucru ştiut, însă o necunoscută rămâne numele celui care va prelua echipa de pe „Stamford Bridge“ la finalul acestui sezon.

După ce înfrângerea pe care Chelsea a suferit-o în faţa lui Manchester City a scos-o din lupta pentru titlu, finanţatorul echipei este în căutarea unui antrenor care să redreseze situaţia clubului. Dacă iniţial îl voia pe Josep Guardiola, care a semnat între timp cu Bayern München, Abramovici se arată interesat acum pe Josef Heynckes, actualul tehnician al bavarezilor.

În vârstă de 67 de ani, Heynckes a cucerit două titluri cu Bayern şi o Ligă a Campionilor cu Real Madrid. De-a lungul carierei sale, neamţul le-a mai antrenat pe Leverkusen, Borussia Mönchengladbach, Schalke 04, Athletic Bilbao şi Benfica.

Chelsea este pe locul trei în Premier League, la 19 puncte distanţă de liderul Manchester United. Bilanţul echipei însumează 14 victorii, şapte egaluri şi şase înfrângeri. Steaua o va întâlni pe Chelsea în optimile Europa League, prima manşă fiind programată pe Arena Naţională, în data de 7 martie, începând cu ora 20.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite