România rămâne în cursă pentru două trofee la Miami Open: Tecău şi Rojer, victorie spectaculoasă la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cuplul româno-olandez a avut parte de un succes dramatic la capătul unui joc de o oră şi 29 de minute în care a pornit cu stângul, însă a întors rezultatul de o manieră categorică.

Dacă Simona Halep va juca, în noaptea de luni spre marţi, pentru un loc în sferturile turneului feminin, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer se pot lăuda că au atins deja această fază, însă la proba de dublu.

După o victorie, în primul tur, în faţa cuplului format din Florin Mergea şi Dominic Inglot, Tecău şi Rojer au avut parte de doi adversari columbieni: Juan-Sebastian Cabal / Robert Farah. La precedenta confruntare cu aceştia, în 2014, în optimi, la Shanghai, sud-americanii au câştigat cu 1-6, 7-6, 10-5.

La Miami, la fel ca anul trecut, Tecău şi Rojer au cedat primul set, scor 6-7, însă l-au adjudecat pe al doilea cu 6-3. În super tie-break, perechea româno-olandeză a dominat categoric şi s-a impus cu 10-2.

În sferturi, Tecău şi Rojer vor întâlni cuplul format din americanii John Isner şi Sam Querrey. Pentru parcursul lor de până acum, Tecău şi Rojer vor primi 36.770 de dolari şi 180 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite