Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Giuleştenii nu au mai reuşit să păstreze forma excelentă din campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO digisport.ro
FOTO digisport.ro

Meciul dintre Rapid şi Universitatea Craiova s-a ridicat la aşteptări, fiind unul pe cinste, cu ocazii la ambele porţi. Elevii lui Mihai Iosif au început mai bine partida şi şi-au creat prima ocazie în minutul 11, însă şutul lui Hlistei a fost reţinut fără emoţii de către Pigliacelli, scrie digisport.ro.

3 minute mai târziu, Alexandru Albu avea să declanşeze "nebunia" în Giuleşti, în urma unei execuţii superbe cu latul, care s-a oprit în plasa laterală a porţii apărate de portarul italian. 

După golul Rapidului, echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf a reacţionat prin Cîmpanu şi Bancu, însă niciunul dintre cele două şuturi nu l-a pus în mare pericol pe Moldovan. În minutul 44, Belu-Iordache a văzut al doilea cartonaş galben, iar Rapid a intrat la vestiare în avantaj, dar cu un om mai puţin.

Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Moldovan a făcut meciul carierei, dar nu i-a putut opri pe olteni 

În a doua repriză, Universitatea Craiova a fost echipa superioară. În minutul 57, oltenii şi-au creat două ocazii mari la aceeaşi fază. Baiaram a şutat la colţul lung, execuţia sa a lovit bara, iar Nistor a reluat din prima, însă Moldovan a reuşit să trimită mingea în transversală, salvându-şi echipa.

După încă două mari ocazii ale lui Baiaram, oltenii au reuşit să "spargă gheaţa" în minutul 83, cu şansă. Şutul lui Cîmpanu a lovit bara, iar mingea a sărit în preajma careului de şase metri, de unde Markovic a îndeplinit o formalitate.

În cele din urmă, oaspeţii au reuşit să întoarcă scorul în primul minut al prelungirilor. Koljic a primit o pasă de la Constantin şi a trimis un şut violent de la aproximativ 20 de metri, care l-a lăsat fără nicio şansă pe Moldovan.

Astfel, Rapid a pus punct parcursului impecabil din primele şase etape, pierzând primul meci din acest sezon şi încasând primele goluri. După acest rezultat, echipa pregătită de Mihai Iosif rămâne pe locul al doilea, în timp ce Universitatea Craiova a urcat pe locul 5.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite