"Rămas bun, Daniel Prodan!" Familia îi cheamă pe români să-şi ia adio de la Didi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Prodan şi Ionel Ganea
Daniel Prodan şi Ionel Ganea

Familia lui Daniel Prodan îi cheamă pe iubitorii fotbalului să-i aducă un ultim omagiu fostului jucător al echipei naţionale.

Mesajul familiei lui Daniel Prodan

“Zâmbetul Generatiei de Aur. Aşa i-au spus colegii lui “Didi” si asa am vrea sa ni-l aducem aminte cu toţii, însă acum, zâmbetul nostru ne-a părăsit şi în locul lui a ramas doar tristeţe.
De-abia acum ne dam seama cât de mici suntem in fata sortii şi cât de puţin conteaza alte înfrângeri suferite de-a lungul vietii. Înfrângerea asta e cea mai dureroasa, pentru ca acum nu mai ai ocazia să-ti iei revansa.
Tot ce poti să faci e sa traiesti asa cum el te-a invatat. Cu zambetul pe buze. Oricat de greu ar fi, suntem siguri ca asta si-ar fi dorit Daniel de la noi, motiv pentru care va chemăm sa ne fiti alaturi în aceste momente grele.
Astăzi, incepand cu ora 14:00, el va fi depus la capela Bisericii “Sfantul Ilie” din Pipera, Drumul Bisericii, nr. 43 A. Cei care vor sa-si ia ramas bun de la “Didi” sunt asteptati si maine, intre orele 10:00 si 18:00, la Zona VIP de la Arena Nationala (intrarea prin Bulevardul Maior
Coravu). Vineri seara, la ora 20:00, sicriul va fi readus la Biserica “Sfantul Ilie”, urmand ca sambata de la ora 14:00, la cimitirul cu acelasi nume sa aiba loc inmormantarea.
Va multumim pentru sprijin. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite