Rafael van der Vaart, fost la Real Madrid, va juca în România. Echipa care l-a convins pe starul olandez

0
Publicat:

Deși s-a retras din fotbal în 2018, Rafael van der Vaart va reveni pe teren. Starul olandez și-a dat acordul să evolueze la Victory Cup, competiție destinată echipelor de minifotbal.

Rafael van der Vaart s-a mutat în Români. Foto Facebook
Rafael van der Vaart s-a mutat în Români. Foto Facebook

Fostul mare jucător s-a stabilit în România pentru a fi alături de iubita sa, Estavana Polman, handbalistă la Rapid, el venind la aproape toate meciurile giuleștencelor pentru a-și încuraja consoarta. Rafael van der Vaart a hotărât să joace din nou fotbal, de data aceasta pe terenurile sinteticele din București.

„Vom avea șansa să-l vedem jucând în România. Joacă la Victory Cup. E incredibil că cineva l-a convins. E mișto să-l vezi pe Van der Vaart jucând fotbal aici, cu noi. 4U Tattoo se cheamă echipa. Să-l vezi pe Van der Vaart că joacă miuța în România... E tare cine l-a convins!”, a declarat jurnalistul Decebal Rădulescu, la DigiSport.

Tripleta olandeză Robben - var der Vaart - van Nisterooy, la Real, în 2010. Foto Real Madrid
Tripleta olandeză Robben - var der Vaart - van Nisterooy, la Real, în 2010. Foto Real Madrid

Ulterior, informația a fost confirmată și pe pagina de Facebook a celor de la Victory Cup, care au postat mesajul, conform gsp.ro: „Înțelegere încheiată! Fostul jucător de la Real Madrid C.F. sau Tottenham Hotspur se va alătura foștilor fotbaliști din competiție”. Van der Vaart va juca pentru echipa 4U Tattoo, olandezul fiind deja adăugat în lot pe site-ul oficial al Victory Cup. La competiția de minifotbal vor mai evolua foști sportivi cunoscuți, ca Petre Marin, Bănel Nicoliță, Alexandru Bourceanu, Mihai Pintilii, Marian Aliuță, Ovidiu Herea sau Sorin Ghionea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite