Promisiunile lui Sandu: liber la steaguri, bannere şi torţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu promite schimbări pentru suporteri. FOTO Mediafax
Mircea Sandu promite schimbări pentru suporteri. FOTO Mediafax

Mircea Sandu susţine că suporterii vor avea acces pe stadion cu obiectele care înfrumuseţează spectacolul meciurilor de fotbal.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a declarat că va reveni la regulile care permiteau suporterilor intrarea pe stadion cu obiecte menite să facă spectacol. 

Conform promisiunilor lui Mircea Sandu, suporterii vor avea acces la meciuri cu steaguri mari de grupare, bannere, tobe şi portavoci, chiar şi torţe, lucru care nu s-a întâmplat în ultimii ani la partidele naţionalei. 

Săptămânile trecute, Sandu s-a întâlnit cu câteva persoane care fac parte din diverse galerii de fotbal din ţară şi, în urma discuţiilor cu acestea, s-a ajuns la un numitor comun. 

„Am avut cinci întâlniri cu suporterii. Îi susţin în acţiunile pe care le fac pe stadion. Am redat liberatea suporterilor. I-am lăsat din nou cu steaguri foarte mari, cu bannere, cu tobe, portavoci, totul în limita legii. Am vorbit să facem o întâlnire pentru a vedea cum să facem să îi lăsăm pe fani cu torţe, exact cum a fost la Ploieşti. Suporterii au înţeles mereu ce le-am cerut. Am fost foarte plăcut surprins“, a declarat Mircea Sandu, conform GPS.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite