Pandurii Tg. Jiu - Voința Sibiu 0-0. Gorjenii au rătăcit drumul spre victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa lui Petre Grigoraș a terminat fără victorie și al 4-lea meci disputat în acest an: 0-0 cu Voința Sibiu, pe teren propriu. Pandurii riscă să piardă contactul cu echipele care se luptă pentru a prinde un loc în cupele europene.

Formația din Tg. Jiu s-a chinuit literalmente în fața unei echipe care se află în lupta pentru evitarea retrogradării. Oamenii lui Grigoraș puteau înscrie până la pauză, cele mai mari ocazii fiind irosite de Rada - șut de la circa 30 de metri, respins de Miron (min. 32) - și Ibeh - a driblat un fundaș, dar a fost blocat în momentul în care a trimis spre poartă (min. 37).

După pauză, sibienii au fost mai curajoși, ei irosind două situații favorabile prin Zăgrean. În minutul 58, aflat la șapte metri de poartă, atacantul Voinței a întârziat șutul, iar atunci când a tras mingea a fost deviată de Mingote! Trei minute mai târziu, același jucător a fost din nou singur cu portarul advers, însă și de data aceasta a șutat în el...

Pandurii pierde două puncte prețioase, fiind acum la trei de Oțelul, care se află înaintea ei, pe locul 6, dar cu un meci mai puțin disputat. Voința a rămas pe locul 13, cu 22 de puncte.

PANDURII: Mingote - Unguruşan, Viera, Rada, Al. Vlad - C. Cristea, Nistor, Cl. Voiculeţ - Maxim (Lemnaru '61), Batin (Grigoraş '64), Ibeh.

Antrenor: Petre Grigoraş

VOINȚA: Miron - Forika, Cr. Apostol, N. Grigore ll (Tînc '39) - Străuţ (Maghici '76), Beza, Burlacu, Tătar - Antohi (Miclea '63), Zăgrean, I. Popa.

Antrenor: Alexandru Pelici

Cartonaşe galbene: Burlacu '7, Popa '52, Rada '81, Miclea '90+2

Meciul a fost arbitrat de Lucian Rusandu, ajutat de asistenţii Radu Ghinguleac şi Eduard Avramescu.
    

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite