Oltchim e într-o situaţia critică: Barbosa şi Navarro şi-au depus memorii să plece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problemele financiare au adus Oltchimul la marginea prăpastiei. Două dintre handbalistele campioanei României, Barbosa şi Navarro, au depus memorii, iar clubul are termen de plată până pe 4 martie,

Preşedintele Comisiei de Soluţionare a Memoriilor din cadrul FRH, Mihai Marinescu, a declarat, azi, că au fost judecate memoriile depuse de jucătoarele Alexandrina Barbosa (foto)  şi Silvia Navarro, iar Oltchim are termen să achite restanţele financiare până pe 4 martie.Î n caz contrar jucătoarele devin libere de contract.

"Cele două handbasliste şi-au depus memorii pentru neplata salariilor care depăşeşte 60 de zile, astfel că se încadrează regulamentelor. Memoriile au fost judecate astăzi iar Oltchim are termen până în 4 martie pentru a achita restanţele, iar în caz contrar handbalistele devin libere de contract. Menţionez că portarul Amandine Leynaud nu a depus un memoriu similar", a declarat Marinescu pentru Mediafax.

Potrivit informaţiilor publicate marţi de presa franceză, portarul Amandine Leynaud ar fi ajuns la o înţelegere cu echipa Vardar Skopje. Oficialii de la Oltchim au precizat că nu au cunoştinţă despre acest subiect, şi că au purtat doar o discuţie cu impresarul portarului francez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite