Olandezii acuză arbitrajul de la meciul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mulenga şi Bonfim se bat pentru balon
Mulenga şi Bonfim se bat pentru balon

Antrenorul Ton du Chatinier (FC Utrecht) a declarat după partida cu Steaua, scor 1-1, din grupa K a Ligii Europa, că brigada de arbitri a refuzat un gol valabil echipei sale, viciind rezultatul final, informează cotidianul olandez "De Telegraaf"


"Am arătat tuturor celor trei echipe cu care suntem în grupă că putem ţine pasul cu ele, am remizat cu toate până acum. Avem şanse bune să mergem mai departe. Trebuia să facem 2-0 ca să nu mai vorbim acum despre faza din minutul 51. Nu vreau să spun prea multe despre arbitraj, prefer să-mi muşc limba. Dar chiar şi când voi deschide o bere acasă, tot un gust amar voi avea. Am revăzut faza iar şi iar, e gol valabil la Van Wolfswinkel, nici vorbă de ofsaid", a spus Du Chatinier.

Fundaşul Alje Schut, care a înscris în propria poartă, a afirmat că se simte "mizerabil" pentru acest autogol. "Cu puţin mai mult noroc şi precizie, în acest moment puteam avea şase sau chiar nouă puncte în grupă. E al treilea meci pe care-l puteam câştiga, dar n-am făcut-o nici de această dată. Acum trebuie să câştigăm la Bucureşti peste două săptămâni pentru a rămâne cu şanse de calificare. Mă simt foarte prost pentru acest autogol, pare prostesc dacă priveşti din afară, dar s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. Nu trebuia să se întâmple. Nu mai pot schimba nimic", a spus Schut.

Atacantul Ricky van Wolfswinkel a subliniat că "nu a fost niciun ofsaid" la golul său. "Arbitrul a mers orbeşte pe mâna asistentului, era clar că eram cel mult pe linie cu un apărător advers. Trecând peste acest aspect, trebuia să o batem pe Steaua, am avut suficiente ocazii, până şi în secundele de final, prin Mulenga. Păcat. În repriza a doua am luptat mai mult, am jucat mai bine. Mai sunt trei meciuri de jucat, va trebui să şi învingem. Cu Steaua am avut un ghinion incredibil: bară, gol anulat, autogol, ratare singuri cu portarul", a comentat Van Wolfswinkel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite