Numărul 1 WTA, Ashleigh Barty chinuită de Belinda Bencic, la Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barty

Australianca Ashleigh Barty, lidera clasamentului mondial feminin, a învins-o, duminică, pe elveţianca Belinda Bencic, locul 7 WTA, după un meci în care a cedatprimul set

Barty s-a impus cu scorul de 5-7, 6-1, 6-2, în prima etapă a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor de la Shenzhen,.după un meci care a durat aproape două ore.

Ca urmare a acestei victorii, lider în clasamentului WTA înainte de începerea turneului de la Shenzhen,  Barty va termina anul 2019 pe primul loc în topul mondial. Astfel, indiferent de rezultatele înregistrate mai departe la Turneul Campioanelor, australianca va deveni cea 14-a jucătoare din istorie care atinge această performanţă

Tot în această grupă, japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA, a învins-o pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 6 WTA, scor 7-6 (1), 4-6, 6-4.

Barty este prima în clasamentul grupei, urmată de Osaka, Kvitova şi Bencic.

În etapa a doua se vor întâlni Barty şi Osaka, pe de o parte, şi Kvitova şi Bencic, pe de altă parte.

Luni, sunt programate meciurile din etapa I a Grupei Violet. De la ora 12.30, sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, va da piept cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului. Apoi, Simona Halep, locul 5 WTA, va juca, nu mai devreme de ora 14.00, împotriva sportivei canadiene de origine română Bianca Andreescu, numărul 4 mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite