Negru de supărare după umilinţa cu Chelsea, Becali a ordonat din puşcărie îndepărtarea unui jucător de la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fundaşul macedonean (dreapta) a fost mai mereu depăşit de neamţul Schurrle FOTO Răzvan Păsărică
Fundaşul macedonean (dreapta) a fost mai mereu depăşit de neamţul Schurrle FOTO Răzvan Păsărică

Cad capete după umilinţa suferită de Steaua cu Chelsea. Gigi Becali le-a ordonat antrenorului şi managerului Stelei să scape cât mai repede de macedoneanul Georgievski, care a jucat lamentabil în meciul cu gruparea londoneză.

Georgievski a fost folosit titular de Reghecampf în meciul cu Chelsea de marţi seara, dar evoluţia catastrofală a fundaşului l-a făcut pe tehnicianul stelist să-l schimbe în minutul 71 al confruntării de pe Arena Naţională. Nu doar Reghecampf a remarcat jocul slab făcut de Georgievski, ci şi Gigi Becali, din puşcărie.

Supărat pe contraperformanţa echipei sale, Becali a ordonat din spatele gratiilor ca macedoneanul să nu mai fie folosit titular la niciun meci al Stelei, iar la iarnă să fie pus pe lista de vânzare. Finanţatorul regretă că s-a luat după Reghe şi MM Stoica, trecându-l pe Georgievski pe lista UEFA în locul lui Râpă. De altfel, cel mai probabil, de acum înainte Râpă va fi folosit titular la fiecare meci al Stelei din Liga 1.

"Gigi a obiectat atunci când a văzut lista cu jucători pentru grupele Ligii Campionilor. A zis că trebuia pus şi Râpă, dar managerul i-a spus că Georgievski se pliază pe jocul echipei şi Prepeliţă, alt favorit al managerului, poate acoperi acest post fără probleme. Gigi a acceptat pentru că şi el îl impusese pe listă pe Cristea, deşi cei din staff strâmbau din nas. Acum, devine tot mai evident că Laur şi Meme şi-au impus pe acest post punctul de vedere în semn de răzbunare pentru că iarna trecută Râpă a fost adus cu toată opoziţia lor. Vă aduceţi aminte probabil că ei îl voiau pe fundaşul acela brazilian (n.r. Rafael Cruz), iar Gigi n-a ţinut cont de ei şi l-a cumpărat pe fundaşul gălăţean", au precizat surse din interiorul Stelei pentru ProSport

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite