Mutu e în mijlocul unui nou scandal în România: s-a certat cu doi oficiali de la ASA Târgu-Mureş. Reacţia clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Revenit în Liga I, la 37 de ani, într-o tentativă de a prinde lotul României pentru Euro 2016, atacantul a bifat doar patru partide, fără să marcheze, şi e aproape de o ieşire urâtă de pe scenă.

Adrian Mutu nu joacă nici în echipa pe care, neoficial, o antrenează chiar el. Iar nici antrenorul Mutu n-are rezultate: ASA Târgu-Mureş e ultima în clasamentul play-off-ului, fără nicio victorie în opt partide.

Cum clubul a intrat în insolvenţă şi nu mai are nicio perspectivă pentru acest sezon, spiritele s-au incins. Potrivit Dolce Sport, directorul sportiv al mureşenilor, Daniel Stanciu, i-ar fi transmis lui Mutu că nu se mai poate implica în şedinţele de pregătire, ca antrenor, această postură revenindu-i tehnicianului din acte, George Ciorceri. 

Mutu ar fi ripostat, ulterior, s-ar fi certat şi cu Claudiu Maior, omul care conduce ASA din umbră, şi şi-ar fi reziliat contractul cu vicecampioana Ligii I din sezonul trecut.

Contactat de gsp.ro, Daniel Stanicu a negat că Mutu ar fi plecat de la Târgu-Mureş: „Nu e nimic adevărat. N-a fost niciun scandal. Mutu e în continuare la echipă, dar nu va juca în etapa viitoare, cu Viitorul, pentru că e accidentat“.

CITEŞTE ŞI:

*Mutu, prima reacţie după ce s-a spus că a plecat de la Târgu-Mureş: care e varianta jucătorului şi ce spune clubul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite