Mihăiţă Neşu e din nou acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neşu a asistat la un meci al echipei sale
Neşu a asistat la un meci al echipei sale

Fotbalistul lui Utrecht a fost externat din spital  după ce a petrecut 195 de zile la clinica de recuperare De Hoogstraat.

În vară, pe 10 mai, în timpul unui antrenament, românul a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizat şi ieri, după mai bine de jumătate de an, a ajuns la casa sa din Utrecht. Locuinţa a fost adaptată nevoilor sale pentru că Neşu se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile şi deocamdată îşi poate mişca parţial doar mâna dreaptă.

Românul află de pe internet noutăţile din Liga I şi este un fan înfocat al serialului „Friday night lights", al cărui subiect se leagă de o echipă de fotbal american din Texas.

„Tipul se accidentează chiar în primul episod exact ca mine", a spus Neşu pentru „Gazeta Sporturilor", refe­rindu-se la vedeta serialului. „Sunt multe lucruri acolo din care ar putea învăţa şi antrenorii, şi conducătorii noştri", a continuat „Bichonul".

Neşu va continua recuperarea acasă, dar se va ocupa şi de fundaţia ce-i poartă numele, una destinată ajutorării copiilor nevoiaşi care vor să practice fotbalul. În tot acest timp, cei de la Utrecht sunt alături de el şi i-au oferit deja un post în organigrama clubului, funcţie pe care o poate prelua atunci când doreşte. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite