Mihai Stoichiță: ”Rezultatul final trebuia să fie 4-4 sau 4-3 pentru noi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichiţă
Mihai Stoichiţă

Antrenorului Stelei, Mihai Stoichiță, nu i-a picat deloc bine acest 1-1 cu Pandurii, la Tg. Jiu. Aflat la primul meci de la revenirea pe banca Stelei, acesta a remarcat fazele frumoase, dar a acuzat erorile tehnice ale protejaților săi și starea de oboseală a acestora.

Intervievat la Fanatik Show, la Digi Sport, Stoichiță a spus: "Nu am jucat rău după ce am marcat! A primit gol pe o greşeală de marcaj.  Au vrut băieţii foarte mult. Au făcut faze frumoase, dar şi foarte multe greşeli tehnice, pe fond de oboseală. Cred că este o chestie de imaturitate. Dar sunt jucători tineri, de viitor. Noi am pierdut meciul ăsta, pentru că trebuia să îl tranşăm din prima repriză".

Stoichiță a acuzat, paradoxal, starea fizică a jucătorilor săi. Ceea ce pe vremea lui Ilie Stan nu se întâmpla. ”Mie mi s-a părut că nu am avut prospeţime. Asta mi se pare tragedia. L-am lăudat pe Ilie Stan, dar nu ştiu ce s-a întâmplat azi de am obosit”, a spus antrenorul Stelei, care a continuat: ”Nu am ce să îmi reproşez la jocul de azi. Am încercat să joc un 4-1-4-1, un sistem mult mai agresiv. Scorul normal la acest meci era 4-4! Sau poate 4-3 pentru noi. Ambele echipe au încercat să deschidă jocul, nu să îl închidă. În prima repriză, ei nu au ajuns la poarta noastră", a concluzionat Stoichiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite