Mihai Neşu, interviu emoţionant la 10 ani de la accident: „Doctorii spuneau că 99 din 100 nu ar fi putut să reziste”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mihai nesu

În ediţia specială de Paşte, duminică, 2 mai, de la ora 18:00, o poveste emoţionantă la „Reţeaua de idoli”. Irina Păcurariu ne invită la Oradea, acasă la fostul fotbalist Mihai Neşu, la 10 ani după teribilul accident care l-a lasat în scaun cu rotile, „pe roţi”, cum îi place să glumească.

Este unul dintre cele mai complete şi emoţionante interviuri pe care fostul internaţional român le-a dat, în care vorbeşte despre copilărie, familie, complicata tranziţie către acceptarea vieţii de după accident. Deşi paralizat, Mihai Neşu a găsit puterea de a-i ajuta pe tinerii cu dizabilităţi neuromotorii. 

„Era în preajma Paştelui... De fapt, era după Paşte, fusese mama la mine...era parcă marţi, 10 mai. Eram într-un duel cu un coleg, am încercat o alunecare şi m-am lovit la gât de genunchiul lui, care era în alergare şi instantaneu s-a produs o fractură cervicală. Nu m-am mai putut mişca. Nu mi-am pierdut cunoştinţa, doar că nu prea puteam respira...doctorii spuneau că 99 din 100 nu ar fi putut să reziste fără oxigen până a venit salvarea, aproape 10 minute... şi o minune a fost că hipoxia nu a afectat creierul... au fost perioade grele din punct de vedere sufletesc până prin 2016...”, spune Mihai Neşu.

Citeşte continuarea pe click.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite