Messi, la doi paşi de un coşmar etern: Care sunt ultimele turnee în care are şanse de a cuceri un trofeu cu naţionala

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

La 32 de ani, Lionel Messi a câştigat tot ce se putea la nivel de club şi din punct de vedere individual, dar ridicarea unui trofeu în tricoul naţionalei pare un obiectiv tot mai îndepărtat.

Indiferent de ce vor spune argentinienii sau specialiştii arbitrajului, semifinala cu Brazilia a fost pierdută şi, odată cu ea, s-a mai dus o şansă ca Messi să cucerească un trofeu cu echipa naţională.

Ceea ce înseamnă că, de acum încolo, Leo mai are doar două şanse de a-şi îndeplini visul: fie la Copa America 2020, fie la Mondialul din 2022. 

Totuşi, un eventual triumf în prima competiţie, la anul, pare să fie un scenariu mai aproape de realitate. Iar asta pentru că Argentina va găzdui următoarea ediţie a Copei America, alături de Columbia. Şi dacă Messi va rata trofeul şi pe teren propriu, e foarte greu de crezut că va reuşi câştigarea Mondialului în Qatar, când va avea deja 35 de ani.

Copa America 2019

Semifinale

Brazilia – Argentina 2-0

Chile – Peru 0-3

Finala mică (Argentina - Chile) e programată pentru sâmbătă (ora 22.00, Eurosport), iar finala (Brazilia - Peru) pentru duminică (ora 23.00, Eurosport)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite