Mesaj emoţionant al Simonei Halep, după moartea Florenţei Mihai. A dezvăluit ce a învăţat de la aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta jucătoare de tenis Florenţa Mihai, prima româncă ajunsă în finala turneului de la Roland Garros, s-a stins din viaţă la numai 60 de ani.

Prematura ei dispariţie, cauzată de o boală incurabilă, a şocat lumea sporului românesc, mesajele emoţionante curgând după aflarea veştii. Unul dintre cele mai frumoase a venit de la simona Halep: 

"Florenţa Mihai ne-a făcut să credem că se poate. Că nu trebuie să te naşti într-o ţară dezvoltată ca să ai o şansă în tenis, că te poţi ridica prin voinţă, ambiţie şi perseverenţă. Că merită să îţi păstrezi încrederea, modestia şi să nu renunţi, nici chiar atunci când totul pare pierdut. Pentru toate acestea, generaţiile trecute, prezente şi viitoare îi vor rămâne recunoscătoare. Dumnezeu să o odihnească!", a scris Simona Halep pe Facebook.

Şi Irina Begu, care a fost antrenată de Florenţa Mihai, a avut  ceva de spus: "Inima celei alături de care am cunoscut primul meu mare succes, a încetat astăzi să mai bată. A fost un om de o modestie rar întâlnită, care şi-a dedicat toată viaţa sportului alb. Veţi rămâne pentru totdeauna în amintirea mea d-na Florenţa! Dumnezeu să vă odihnească în pace!", 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite