Mass-media: peste 4 milioane de oameni au ieșit pe străzile din Buenos Aires pentru a se întâlni cu echipa națională de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit postului de televiziune Todo Noticias, din cauza afluxului de oameni, autoritățile nu sunt încă sigure cum va fi asigurat traseul cortegiului.

Messi cu Cupa Mondială, câștigată de Argentina pentru a treia oară. Foto: Instagram
Messi cu Cupa Mondială, câștigată de Argentina pentru a treia oară. Foto: Instagram

Peste 3 milioane de oameni au umplut marți străzile și autostrăzile capitalei Argentinei, așteptând cortegiul cu jucătorii echipei naționale Argentinei, care au revenit în țară după ce au câștigat Cupa Mondială, a transmis canalul TV Todo Noticias .

Potrivit acestuia, din cauza afluxului de oameni, autoritățile nu sunt încă sigure cum va fi asigurat traseul cortegiului.

Inițial, a fost planificat ca echipa națională să treacă pe lângă simbolul principal al capitalei Argentinei - Obeliscul. Oamenii au început să se adune acolo seara. Până când echipa națională a părăsit baza Asociației de Fotbal a Argentinei (AFA), unde jucătorii și-au petrecut restul nopții după ce au ajuns acasă, a devenit evident că numărul celor adunați nu va permite trecerea autobuzului.

Serviciul de presă AFA a anunțat un nou punct de întâlnire pentru jucători și suporteri. După aceea, mii de oameni s-au repezit acolo. Oamenii au început să năvălească pe autostrada unde era stabilit locul de întâlnire.

Duminică, naționala Argentinei în finala Cupei Mondiale din Qatar, la loviturile de departajare, a învins echipa Franței (3:3, 4:2 la penalty-uri) și a câștigat trofeul pentru a treia oară. În cinstea acestui eveniment, președintele Alberto Fernandez a semnat un decret prin care 20 decembrie a fost declarată zi liberă. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite