Rolls Royce-ul lui Gigi Becali, avariat în urma unui accident. Cine era la volan? „Nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Limuzina Rolls-Royce care îi aparține lui Gigi Becali a fost implicată dumnică într-un accident rutier.

Rolss Royce-ul lui Gigi Becali FOTO: digisport.ro
Rolss Royce-ul lui Gigi Becali FOTO: digisport.ro

Un accident în care a fost implicată mașina lui Gigi Becali a avut loc duminică. La volanul mașinii Rolls Royce se afla chiar Gigi Becali, după cum a declarat pentru GSP.

Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r - sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta“, a spus Becali pentru sursa citată.

El a încercat să evite o mașină care venea pe contrasens și a ajuns cu limuzina în șanț.

Becali a sunat la poliție și un echipaj a ajuns la locul evenimentului.

image

În urmă cu mai puțin de două luni, autoturismul lui Becali a mai fost implicat într-un accident în București, după ce o șoferiță nu a păstrat distanța și a intrat în spatele bolidului.

 Rolls-Royce Ghost Black Badge valorează 500.000 de euro, are un motor V12 de 6,8 litri și 591 de cai putere și prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite