Luptătorii din Bănie au impresionat la Gala K1 de la Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Hunedoara a avut loc duminică „Confruntarea Gladiatorilor“, competiţie de kickboxing desfăşurată în organizarea clubului Gladiators Gym, sub egida FR Unifight - departamentul Thai Kickboxing.

Întrecerea a reunit un număr de 76 sportivi, de la 17 cluburi, care au concurat în regulamentul K1.

În cadrul acestei competiţii s-au desfăşurat două turnee piramidale la categoriile 70 şi 75 kg. În limitele categoriei 70 kg s-au întâlnit Alin Pârvan (Respect Gym Bucureşti) şi Andrei Rozdovan (Gladiators Gym Deva), respectiv Marian Şerban (Power Gym Craiova) şi Alexandru Oprea (Tigers Craiova).

Alin Pârvan şi Marian Şerban au ajuns în finală, primul impunându-se în faţa luptătorului din Bănie.

Categoria 75 kg i-a adus faţă în faţă pe Cătălin Vochta (Dragon Târgu-Jiu) şi Claudiu Bădoi (Respect Gym Bucureşti), respectiv Emanuel Vintilă (Knock-Down Timişoara) şi Bogdan Păpuşoiu (Wu Long Craiova).

Finala a fost câştigată de Claudiu Bădoi, care l-a învins pe Emanuel Vintilă.

Cei doi finalişti învinşi, Marian Şerban (foto, în dreapta) şi Emanuel Vintilă îşi vor măsura forţele la o categorie intermediară (72 kg), în cadrul primului eveniment de acest gen care va fi organizat.

image

Craiovenii, la putere

Sportivii de la Power Gym Craiova, club condus de Ionuţ Pucă, şi-au demonstrat valoarea la gala de la Hunedoara.

La juniori III, Enzo Mincă (foto jos) a luptat, în lipsă de adversari, la o categorie superioară. Cu toate acestea, el şi-a adjudecat primul meci la juniori III, fără drept de apel, cu scorul de 3-0. Enzo a făcut un meci de excepţie şi la Juniori II, învingând un sportiv de la Târgu-Jiu cu trei ani mai mare.

Michel Voinea a luptat la categoria copii şi a terminat la egalitate al doilea său meci din acest circuit. La rândul său, Cătălin Oprea s-a bătut cu un adversar mai mare cu trei ani. „Bonjaski“ al Craiovei a câştigat însă clar toate cele trei runde.

Enzo Mincă, la antrenamente

Tot de la Power Gym, Cristi Tănase a urcat în ring la categoria +90 kg, în meciul revanşa pe care l-a solicitat Răzvan Sălăjan (Gladiator’s Hunedoara), craioveanul câştigând detaşat.

Din Bănie, au mai participat două cluburi, Tigers Craiova şi Wu Long. Alex Oprea (Tigers) a fost învins de Marian Şerban, în timp ce Lucian Cicea (Wu Long), în premieră la o competiţie de K1, a pierdut meciul de debut. În schimb, Andrei Măceşanu (Tigers Craiova, club condus de Cosmin Obritenschi) a câştigat meciul prin KO în prima repriză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite