Liga mai vrea 76 de milioane de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Dragomir i-a chemat ieri la LPF pe reprezentanţii cluburilor din Liga I pentru a stabili o strategie în privinţa pachetelor rămase nevândute la licitaţia pentru drepturile TV. În urma discuţiilor, s-a stabilit ca pentru pachetele 3, 4, 5, 6, 7, şi 9 să nu se mai organizeze o nouă licitaţie, ci să fie încredinţate direct unei singure televiziuni!

Cele şase pachete vor costa 76 de milioane de euro, pentru trei ani, adică 100 de milioane cu tot cu TVA! Dacă s-ar obţine această sumă, cu totul Liga ar obţine 112 milioane de euro fără TVA! Până acum, au fost discuţii între Dumitru Dragomir şi şefii de la RCS-RDS în privinţa acestor pachete, nefinalizate deocamdată.

De asemenea, şefii cluburilor au hotărât să nu mai vorbească la televizor despre acest subiect, desemnându-l pe Marian Iancu drept portavocea lor. De la discuţii au lipsit doar cei de la Craiova, aflaţi în conflict cu Dragomir, şi cei de la Urziceni, care oricum vor pica în Liga a doua şi probabil că nu vor mai reveni prea curând.

Situaţia drepturilor TV

Pachetul 1 - Digi Sport (13,2 milioane de euro)
Pachetul 2 - Dolce Sport (12,9 milioane de euro)
Pachetul 8 - Antena 1 (10,5 milioane de euro)
Pachetele 3, 4, 5, 6, 7 şi 9 au fost cotate la 76 de milioane de euro fără TVA. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite