Kobe Bryant, tragedia ia amploare: Fiica sa de 13 ani se afla şi ea în elicopter. Ce spunea, de curând, despre ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa americană a anunţat că nouă persoane şi-au pierdut vieţile după ce aparatul de zbor a căzut, duminică dimineaţă, în apropierea oraşului Los Angeles.

În primele ore de după publicarea ştirii, s-a spus că doar Kobe Bryant (41 de ani) şi alţi opt pasageri s-au aflat în elicopter şi că printre aceştia nu s-a aflat şi Vanessa (37 de ani), soţia fostului jucător de la LA Lakers.

Din păcate, ulterior, s-a anunţat că şi Gianna (13 ani), una dintre cele patru fete pe care le avea Kobe, a murit, alături de acesta în urma tragicului accident. Kobe şi Gianna mergeau la um meci de baschet când s-a produs accidentul. 

Astfel, în urma fostului mare sportiv rămân soţia sa şi cele trei fete: Natalia (17 ani), Bianka (3 ani) şi Capri (7 luni).

Chiar de curând, Kobe Bryant a povestit în presa americană că a început să urmărească mai intens meciurile de baschet, deoarece fiica sa, Gianna, poreclită Gigi, era o jucătoare promiţătoare.

„Înainte ca Gigi să se apuce de baschet, abia dacă mă mai uitam la meciuri. Acum însă, ne uităm împreună la meciuri în fiecare seară“, a povestit Kobe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite