Isterie: gălăţenii au golit casele de bilete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii Oţelului au epuizat ieri, în doar câteva ore, cele 10.000 de bilete puse în vânzare pentru „finala“ campionatului de duminică, contra celor de la FC Timişoara . Unora dintre casieri li s-au întocmit dosare penale, întrucât au vândut bilete la tribuna a doua cu 20 de lei bucata, dublu faţă de preţul oficial.

Suporterii gălăţeni au blocat circulaţia în zona stadionului încă de la primele ore ale dimineţii, cu gândul de a pune mâna pe unul dintre cele 10.000 de bilete scoase la vânzare începând cu ora 12.00. În prima oră, se vânduseră deja 5.000 de tichete, iar la ora 14.40 toate biletele erau epuizate. Totuşi,  au existat şi nereguli la case, unii dintre vânzători, transformaţi în bişniţari, fiind destituiţi şi daţi pe mâna poliţiei, întrucât au fost prinşi când comercializau tichete la suprapreţ.

Primă de 100.000 de euro pentru titlu

În cazul în care vor reuşi să câştige campionatul, elevii lui Dorinel Munteanu vor fi recompensaţi cum se cuvine de către Marius Stan, care le-a promis o primă de 100.000 de euro de om, cea mai mare din istoria grupării. Comparativ, jucătorii de la FC Timişoara vor încasa câte 150.000 de euro pentru câştigarea campionatului, plus încă 60 de euro pentru fiecare minut bifat în acest sezon.

Până acum, cea mai mare primă care a fost plătită la Galaţi a fost de numai 10.000 de euro de om. Banii le-au fost oferiţi jucătorilor în vara lui 2007, când Oţelul s-a calificat în Cupa UEFA, via defuncta Cupa UEFA Intertoto.

Iancu şi Porumboiu, ironizaţi

Clubul Oţelul a emis ieri un comunicat de presă prin care a răspuns acuzelor venite dinspre Marian Iancu şi Adrian Porumboiu. „Parcursul formaţiei noastre a fost privit cu condescendenţă până când «gluma», etichetă-şablon, s-a îngroşat. Brusc, Oţelul Galaţi a devenit un «lider scandalos», sau «liderul din ofsaid». Este indecent să publici aberaţiile unor vieţuitoare care mai întâi au ademenit pe cale oficială (consultaţi siteul lui FC Timişoara!) adversarul Oţelului din etapa a 32-a, pentru ca apoi să-şi permită să decreteze că «Oţelul a omorât fotbalul». Practicile primitive ale «nemuritorilor» sunt tolerate, în timp ce formaţiile vinovate că «nu au băgat zeci de milioane în fotbal» (citat dintr-un clasic care iubeşte cantitatea, nu calitatea) trebuie arse pe rug. Iertare, domnilor, că ne dorim să câştigăm campionatul fără să ne fi anunţat ţelul încă de la început! Sau trebuia cumva să-i cerem voie vreunui «nemuritor»?", au scris conducătorii liderului.

13.500 de locuri are stadionul „Oţelul", care va fi plin ochi la ora meciului cu echipa lui Marian Iancu.  Celor 10.000 de fani care şi-au cumpărat ieri bilete li se adaugă abonaţii clubului.

"Vrem să jucăm «care pe care» şi cine este mai bun să câştige. Fără alte şmecherii şi lucruri necurate. Dacă va fi să pierdem, să pierdem pe mâna noastră, nu a arbitrilor."
Andrei Zăgrean
atacant FC Timişoara

15 lei a costat cel mai scump bilet, la Tribuna I, în timp ce fanii de la Peluza Nord, sector B, au plătit doar câte 2 lei pentru a-şi asigura prezenţa la meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite