Irina Begu joacă şi ea diseară la Cincinnati şi are o şansa unui culoar favorabil spre fazele superioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Irina Begu (locul 28 WTA) s-a calificat în turul II la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, după ce a trecut în primul tur de Alizee Cornet.

Acolo ea o va întâlni pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova, 20 de ani, locul 41 WTA.
Schmiedlova, jucătoare venită din calificări, a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-1, după două ore şi 24 de minute, pe Agnieszka Radwanska (Polonia), cap de serie numărul 13 şi poziţia 15 în ierarhia mondială. 

Begu şi Schmiedlova s-au mai întâlnit de trei ori până acum, sportiva din Slovacia impunându-se în două dintre acestea. Prima confruntare a avut loc în 2013, la Nanjing, când Schmiedlova s-a impus cu un incredibil 6-0, 6-0. Apoi, în 2014, la Bogota, Irina a câştigat tot în două seturi, scor 6-3, 6-1. Cea mai recentă întâlnire dintre cele două a fost în acest an, în semifinale la Rio de Janeiro, când Schmiedlova s-a impus cu 6-3, 4-6, 6-2.

Dacă va trece de Schmiedlova, Irina Begu va juca împotriva Varvarei Lepcenko, locul 47 WTA.

Pentru calificarea în turul II, Irina Begu are asigurat un cec în valoare de 14.160 de dolari şi 60 puncte WTA.

Meciul dintre Irina Begu şi Anna Karolina Schmiedlova se va disputa în jurul orei 21.30. Întâlnirea este a treia de pe terenul 10.

În noaptea de miercuri spre joi, pe tabloul de dublu masculin de la Cincinnati, va evolua şi perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, care va întâlni cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia). Meciul va fi ultimul de pe Arena Grandstand şi va începe în jurul orei 04.00.Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite