Ion Crăciunescu, despre situația lui Istvan Kovacs de la CM: „Nu înțeleg raționamentul celor de la FIFA”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crăciunescu s-a arătat contrariat de faptul că cel mai în formă arbitru român al momentului nu a primit nicio delegare la partide, ci este doar arbitru de rezervă.

Istvan Kovacs a fost doar rezervă la Campionatul Mondial
Istvan Kovacs a fost doar rezervă la Campionatul Mondial

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu este dezamăgit de oficialii FIFA, care nu l-au delegat pe singurul arbitru român prezent la Campionatul Mondial din Qatar la nici un meci ca arbitru de centru, ci doar rezervă.

El speră că lucrurile vor fi îndreptate după faza grupelor, la meciurile din fazele eliminatorii.

„Eu cred că merita mai mult, Are o vârstă foarte bună pentru un arbitru. Nu înțeleg raționamentul celor de la FIFA. Chemi un arbitru cu toată brigada, asta înseamnă că trebuie să îi dai și meciuri... mi se pare mult prea mult să fie de 4 ori al patrulea.

Față de ce arbitri am văzut la acest Mondial, să mă ierte Dumnezeu... pur și simplu nu înțeleg! Ori îl ține rezervă acum și vor să îl delege în fazele superioare, dar nu știu ce să cred”, a spus Ion Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport, scrie gsp.ro.

Istvan Kovacs face parte dintre cei 36 de arbitri de centru convocați la Campionatul Mondial din Qatar.

El a fost rezervă la trei meciuri de la Campionatul Mondial, respectiv Qatar-Ecuador (0-2), Uruguay-Coreea de Sud (0-0), Agentina-Mexic (2-0) și va fi rezervă pentru a patra oară la meciul Spania-Germania.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite