Întâmplare sau inspiraţie? Antrenorul celor de la Ludogoreţ a explicat ce l-a îndemnat să-l facă portar pe Cosmin Moţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dermendzhiev, antrenor Ludogoreţ
Dermendzhiev, antrenor Ludogoreţ

Fostul apărător al lui Dinamo a eliminat Steaua din Liga Campionilor. Totuşi, a existat un motiv pentru care Moţi a stat între buturi.

Chiar dacă Moţi a negat că ar fi jucat portar vreodată, de când a practică fotbalul la nivel profesionist, antrenorul celor de la Ludogoreţ a explicat că românul n-a fost trimis întâmplător între buturi pe finalul partidei cu Steaua.

„La antrenamente mai exersăm penalty-urile, iar lui Moţi îi place să stea în poartă. După eliminarea lui Stoianov, eu l-am întrebat pe Cosmin, dacă vrea să intre în poartă, iar el a fost de acord. Are instinct şi reacţie“, a declarat Dermendzhiev. Patronul celor de la Ludogoreţ a anunţat că Moţi va rămâne în istoria clubului, după ce a reuşit miercuri seara.

„Construim un nou stadion la Razgrad şi o tribună va primi numele lui Moţi. Nu e numai un erou pentru oraşul nostru, el e un erou al Bulgariei. Fiecare fotbalist va primi 100.000 de euro pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, însă Moţi va avea o primă specială“, a dezvăluit Kiril Domuschiev.

„A fost un meci nebun“

Portarul Stoianov, cel care a fost eliminat în minutul 119, a vorbit la superlativ despre înlocuitorul său între buturi. „A fost un meci nebun, nu cred că s-a mai văzut aşa ceva în Liga Campionilor. E bine că noi suntem câştigătorii. Moţi e un jucător foarte bun, un adevărat profesionist, îl ştiu, are fotbalul în sange. Când el a luat mănuşile, am zis că vom câştiga“, a spus goalkeeper-ul de 27 de ani.

„Steaua e o echipă mare, e cea mai importantă formaţie din România, îi respect, dar noi am fost mai buni şi cred că trebuia să câştigăm şi am câştigat. Acum va fi o mare concurenţă între mine, Cvorovici şi Moţi, dar rămâne de văzut. Concurenţa e bună în fotbal“, a glumit Stoianov.

CITEŞTE ŞI:

*Moţi, vedetă la nivel mondial, viral pe net: cum s-a schimbat viaţa fundaşului peste noapte şi ce îi pregătesc bulgarii

Moţi ne-a salvat la corner, apoi la penalty-uri. I-am spus că o să apere două penaltyuri. E omul anului în fotbalul bulgar. Virgil Misidjan mijlocaş Ludogoreţ
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite