Încă un turneu fabulos pentru Simona Halep. S-a calificat în semifinale la New Haven

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o seară amară după dezastrul echipelor româneşti în play-off-ul Ligii Europa, a venit şi o veste bună de peste Ocean. Simona Halep s-a calificat joi în penultimul act al turneului de la New Haven.

Simona Halep îşi continuă parcursul de graţie din 2013. Iar dacă n-o are în faţă pe americanca Serena Williams, e de neoprit. Săptămâna trecută, la Cincinatti, doar liderul mondial a reuşit să o stopeze pe Halep, în sferturi.  

A urmat New Haven, un turneu dotat cu premii totale de 690.000 de dolari, ultimul înainte de US Open, iar Simona Halep face iarăşi "minuni". 

A ajuns deja până în semifinale, după ce le-a eliminat pe slovaca Daniela Hantuchova (locul 46 WTA), beneficiara unui wild-card, apoi pe iberica Suarez Navarro (locul 20 WTA). 

Joi, în sferturi, Simona Halep a învins-o şi pe rusoaica Ekaterina Makarova (locul 26 WTA), care în turul precedent trecuse de prima favorită a turneului, italianca Sara Errani. Românca s-a impus în faţa rusoaicei în două seturi, scor 6-1, 7-6 (8-6), după o partidă care a durat exact o oră

În semifinale, Simona Halep va juca împotriva danezei Caroline Wozniacki (locul 8 WTA), favorita numărul 4 a turneului. 

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, în 2012, în optimile turneului de la Dubai, când s-a impus daneza, în două seturi, scor 6-2, 6-3. 

Trei turnee a câştigat Simona Halep în 2013: Nurnberg, s-Hertogenbosh şi Budapesta 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite