Hochei: Ciucanii conduc cu 1-0 în finala Ligii Mol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HC Miercurea Ciuc a debutat cu victorie în finala Ligii Mol, câștigând acasă, cu scorul de 4-2, partida cu echipa ungară Dab Docler. Finala se dispută pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Gazdele de pe patinoarul "Vakar Lajos" au avut o primă repriză de excepție, în care au marcat nu mai puțin de trei goluri. Sikorcin a deschis scorul în minutul 3 din pasa lui Hruby, iar apoi a reușit dubla în minutul 8, când a finalizat o fază superbă la care au mai contribuit Hurtaj și Novak.

Hurtaj a majorat diferența pentru ciucani, cu 36 de secunde înainte de finalul primei părți, când ungurii erau în power play, având avantajul unui jucător în plus pe gheață.

Cei de la Dab Docler au revenit în partea a doua, prin reușitele lui Metcalfe (min 24) și Balint (min 33) însă slovacii Ciucului au rezolvat meciul în partea a treia, cu șase minute înainte de final, când Novak a marcat după o combinație între Hurtaj și Sikorcin.

Meciul cu numărul doi are loc astăzi, de la ora 19.00, tot la Miercurea Ciuc. Finala de dispută pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri, iar ciucanii au avantajul terenului propriu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite