Halep se îndreaptă cu paşi mari către al 5-lea titlul WTA în acest an. Românca s-a calificat en-fanfare în finală la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep are şansa să urce pe locul 15 WTA FOTO Reuters
Simona Halep are şansa să urce pe locul 15 WTA FOTO Reuters

Simona Halep (22 de ani) nu a avut nicio emoţie în semifinalele turneului WTA de la Moscova în faţa rusoaicei Pavliuchenkova, pe care a învins-o în două seturi, reuşind, astfel, să acceadă în finala turneului din Rusia.

Meciul pe care Halep (locul 18 WTA) l-a jucat în semifinalele turneului WTA de la Moscova nu a avut practic istoric. Românca nu i-a dat nicio şansă reprezentantei gazdelor competiţiei, Anastasia Pavlyuchenkova, care a reuşit să câştige doar trei game-uri în faţa compatrioatei noastre. Halep a tranşat partida după doar o oră şi 15 de minute de joc, scor 6-2, 6-1.

În finală, Halep se va duela cu australianca Samantha Stosur (locul 19 WTA), partida fiind programată duminică dimineaţa la ora 12 în România, în direct pe Digi Sport 2. Graţie calificării în ultimul act, constănţeanca va primi 320 de puncte WTA, puncte care o vor ajuta să urce între primele 15 jucătoare din lume. 

Statistica demonstreză că românca a câştigat toate cele patru finale disputate în acest an, ceea ce ne dă speranţe că o va câştiga şi pe cea de-a cincea, la Moscova. Halep şi-a adjudecat în acest sezon turneele de la Nurnberg (Germania), Hertogenbosch (Olanda), Budapesta (Ungaria) şi New Haven (America). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite