Halep are ce regreta după eliminarea de la Madrid: jucătoarea în faţa căreia a cedat a fost bătută categoric, în turul II

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a spus că nu vrea să fie tristă după eşecul cu Alize Cornet (Franţa, 28 WTA), însă rezultatul înregistrat de aceasta, luni, o va pune pe gânduri pe constănţeanca de 23 de ani.

Simona Halep a suferit, duminică, cea mai rapidă eliminare din 2015, însă priveşte partea plină a paharului după înfrângerea cu Alize Cornet (Franţa, 28 WTA).

„Ştiam că am multe puncte de apărat, după finala de anul trecut. M-am gândit prea mult că trebuie să câştig meciul şi să repet performanţa din 2014. Aici a fost greşeala mea. Am pus prea multă presiune pe mine şi, de aceea, n-am putut controla situaţia şi meciul. Acum, ştiu cum să gestionez o astfel de situaţie pe viitor. Nu vreau să mă întristez pentru că am pierdut. Am învăţat că trebuie să mă relaxez, atunci când ştiu că am de apărat puncte importante. A fost o experienţă bună. Nu mai e nimic de făcut. Turneul e pierdut şi trebuie să privesc înainte. Voi reveni la antrenamente, voi munci tare şi voi încerca să uit de acest turneu. Cred în mine, în jocul meu şi sunt de părere că practic un tenis de calitate. Nu mă îngrijorează nimic“, a explicat constănţeanca de 23 de ani, potrivit live-tennis.com.

Cornet, eliminată în turul II

Jucătoarea care a eliminat-o pe Halep, la Madrid, a pierdut în turul imediat următor. Alize Cornet a fost învinsă, ieri, de Roberta Vinci (Italia, 46 WTA), scor 6-4, 7-5.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite