Hagi plăteşte „regeşte“: Ce salariu i-a oferit lui Mircea Rednic la Viitorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După experimentul eşuat numit Rubén De La Barrera (35 de ani), patronul formaţiei din Ovidiu şi-a dat seama că trebuie să bage mâna adânc în buzunar, dacă vrea aibă, din nou, rezultate cu echipa de seniori.

Viitorul e într-o cădere, după ce, la un moment dat, în sezonul 2016-2017 mai precis, câştiga chiar titlul în România. Atunci, performanţa a fost realizată cu Hagi pe bancă. Doar că, la finalul stagiunii trecute, fostul internaţional a anunţat că va renunţa la acest rol-dublu, de finanţator-antrenor. Hagi a şi-a explicat decizia, spunând că vrea să se ocupe mai mult de Academia sa, de unde promovează tinerii la Viitorul.

Din păcate pentru gruparea din Ovidiu, înlocuitorul lui Hagi pe bancă, spaniolul Rubén De La Barrera, a produs rezlutate sub aşteptări, lăsând echipa pe locul 7, de play-out, cu 4 victorii, 4 egaluri şi 3 înfrângeri în 11 etape. Eliminarea din 16-imile Cupei României, după 0-3 cu Dinamo, a cauzat plecarea spaniolului. Care a fost înlocuit repede, în doar 24 de ore, de Mircea Rednic!

Iar Rednic, cu un CV destul de bun, cu două titluri câştigate cu Rapid şi cu Dinamo, nu e un antrenor deloc ieftin. Noul tehnician al Viitorului va câştiga 13.000 de euro pe lună. Prin comparaţie, Toni Petrea, antrenorul liderului FCSB, câştigă doar 5.000 de euro lunar. Ce-i drept, la FCSB există o situaţie bizară: preparatorul fizic, neamţul Thomas Neubert, e mai bine plătit comparativ cu antrenorul principal, având un salariu lunar de 10.000 de euro.

Rămâne de văzut dacă investiţia lui Hagi în Rednic va produce şi rezultatele dorite. Deocamdată, debutul noului tehnician pe bancă s-a amânat din cauza unei situaţii dezastruoase la Hermannstadt despre care „Adevărul“ a scris aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite