Gest golănesc în Oțelul - Voluntari. Feșnic nu a dat cartonaș într-o fază în care trebuiau „10 roșii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Paz (28 de ani) a avut o intrare violentă în meciul Oțelul Galați - FC Voluntari 2-2. În minutul 71, după un duel direct în careul Voluntariului, Cristian Paz l-a doborât pe Matei Tănasă (17 ani), iar apoi l-a călcat intenționat pe gleznă.

Atât arbitrul central Horațiu Feșnic, cât și cei din camera VAR nu au luat nicio decizie, spre surprinderea lui Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru care a avut o reacție dură. ”Uite cum îl calcă. E de roșu! Toate roșiile trebuie să le dai! Îl calcă intenționat, este un gest incalificabil.

Primul vinovat e arbitrul. Poate cel de la VAR i-a spus și arbitrul a zis că a văzut el. Poate l-a informat și el a zis 'Am judecat eu'. Să iasă să ne spună. E de roșu, de 10 roșii. Comisia de Disciplină dacă nu-l sancționează are o problemă mare. Să se uite pe imagini și să-i sancționeze și pe arbitru, și pe jucător. E un gest atât de murdar. Cu jucătorul pe jos, cu mingea ieșită din teren, tu te duci să-l calci pe gleznă?1”, a spus Ion Crăciunescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Momentul în care Paz îl calcă pe gleznă pe puștiul Oțelului. Captură TV Digisport
Momentul în care Paz îl calcă pe gleznă pe puștiul Oțelului. Captură TV Digisport

Pe aceeași idee a mers și Mihai Stoica, la OrangeSport. „Dorinel Munteanu are dreptate să se plângă de arbitraj. Paz ar fi trebuit eliminat. Nu a văzut Feșnic, asta pot să înțeleg. Dar Costreie, de la VAR, să nu îl cheme pe Feșnic să vadă că îl calcă intenționat și că rămâne cu talpa pe piciorul copilului? Cum se poate așa ceva?!

Îl lovește, apoi uite cum se ridică pe piciorul lui. Ăsta nu e cartonaș roșu? Nu poți lăsa nesancționat. Nu există ceva mai clar! Dacă iese Vassaras în conferință și ne spune că nu a fost roșu, atunci înseamnă că nu mai înțelegem nimic din fotbal. Feșnic nu are nicio vină din punctul meu de vedere, nu putea să vadă tot. El se uita în altă parte, faza se terminase”, a comentat Mihai Stoica la Orange Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite