Gest făcut de Dan Petrescu la finalul partidei cu Maribor. Cine l-a deranjat pe antrenorul de la CFR Cluj

0
Publicat:

La finalul partidei cu Maribor, după reușita de senzație a lui Cvek care a adus calificarea echipei clujene în grupele Conference League, Dan Petrescu a ținut să le facă un gest fanilor care l-au contestat pe tot parcursul meciului.

Gest făcut de Dan Petrescu la finalul partidei cu Maribor. FOTO Digisport
Gest făcut de Dan Petrescu la finalul partidei cu Maribor. FOTO Digisport

Pe tot parcursul meciului Dan Petrescu a fost deranjat de unul dintre fani care i-a tot cerut să facă anumite schimbări în joc. Mai mult de atât, suporterii au cerut ca CFR Cluj să joace fotbal, exasperați de jocul extrem de plictisitor al campioanei României. 

Dan Petrescu nu a mai suportat și la finalul partidei a răbufnit arătându-le un gest de tăcere suporterilor contestatari, ducând degetul la gură. La conferința de presă Petrescu a spus că mereu este presiune pe el și indiferent de câte calificări ar aduce echipei sale, tot va fi văzut ca un antrenor slab. 

"Pot să-i calific de 20 de ori, că tot sunt slab antrenor sau sunt contestat aiurea. Dacă aș fi contestat pe merit, ar fi ok. Dacă noi nu am pierdut niciun meci în cupele europene. Dacă ne făceam de râs, mai aveam și eu dubii la adresa mea.", a declarat Dan Petrescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite