FOTO Simona Halep, înapoi la şcoală. Revedere cu foştii colegi din generală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, revedere de Crăciun cu foştii colegi FOTO doartneis.ro
Simona Halep, revedere de Crăciun cu foştii colegi FOTO doartneis.ro

Simona Halep petrece Crăciunul la Constanţa, alături de familie şi de prieteni, ultimele zile de relaxare înaintea startului noului sezon.

Până la călătoria în Australia, Simona a avut timp pentru o revedere cu foştii colegi din şcoala generală, la o întâlnire de nouă ani, aşa cum au spus ei. 

Mariana Chirilă, fosta învăţătoare a Simonei, şi-a amintit. ”Poate nu vă vine să credeţi, dar niciodată nu rămânea în urmă cu lecţiile, deşi era mult timp plecată în cantonamente, la concursuri şi era ocupată cu antrenamentele. Îşi suna colegii şi lua temele şi când venea la ore, era cu totul la zi. Cel mai mult îi plăcea matematica. Învăţa de plăcere şi prindea foarte repede informaţiile, făcea legături logice rapid, stătea foarte bine la acest capitol. Îl plăceau şi orele de limba română, dar la matematică era mai activă”.

La Şcoala Gimnazială nr. 30 Gheorghe Ţiţeica din Constanţa au învăţaţ, de-a lungul timpului, mulţi dintre sportivii care au făcut cinste României. Fie că a fost vorba de gimnastică, tenis sau înot, ei i-au făcut pe dascălii de la Şcoala nr. 30 mândri. Printre remarcaţi se află multipla campioană la gimnastică Ponor Cătălina, înotătorul Răzvan Florea sau actualul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

Simona Halep, rândul de jos, prima din dreapta, în clasa I

halep scoala
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite