Fostul stelist Mihai Neşu aniversează miercuri 31 de ani. Gândurile şi urările unui fost coleg de la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Neşu, un nume cu impact în istoria recentă a clubului Steaua, aniversează miercuri 31 de ani. Împlinirea acestei vârste l-a „găsit“ în plin proces de recuperare, pe care-l practică de doi ani şi nouă luni.

În anul 2011, la patru luni după accidentarea care l-a redus la paralizie de la umeri în jos, Mihai Neşu făcea o declaraţie tulburătoare, dincolo de semnificaţia tabloidizată a cuvântului: „Oamenii au vise cu ei zburând. Subconştientul meu s-a adaptat. Noaptea, visez că merg“. Cuvintele de atunci aveau să descrie următorii ani din viaţa fostului fundaş, iar situaţia poate fi, la fel de bine, foarte aproape sau foarte departe de a se schimba.

În ciuda trecerii timpului, Mihai Neşu a rămas un nume amintit constant în rândul publicului stelist. La ultimul meci disputat de Steaua, cel cu Universitatea Cluj (2-0), numele fostului fotbalist roş-albastru a fost scandat în repetate rânduri. Şi merită menţionat că fie că a evoluat la Steaua, FC Utrecht sau echipa naţională, Mihai Neşu a lăsat (şi a confirmat) întotdeauna impresia că şi-a făcut datoria.

Contactat de „Adevărul“, Dorin Goian a declarat: „Îi doresc să nu renunţe la lupta lui, să rămână la fel de puternic şi să dea Dumnezeu ca peste doi-trei ani, când mă las eu de fotbal, să mergem împreună la film în Bucureşti, dar fără scaune şi alte nenorociri. Pe picioarele noastre“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mihai Neşu: „Cea mai grea zi din viaţa mea a fost când aveam opt tuburi pe corp şi doctorul mi-a zis că nu voi mai putea respira singur“

Pentru Neşu! Steaua îşi schimbă echipamentul după trei ani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite