Fosta adversară a FCSB, meci nebun în prima ligă din Cehia. 11 goluri s-au marcat după pauză

0
Publicat:

Mlada Boleslav a învins cu 9-5 în deplasare, la Zlin, meci care a stabilit un record în prima ligă fotbalistică din Cehia. Fosta adversară a FCSB-ului în preliminariile Europa League a deschis scorul în minutul 11, prin Marecek. Zlin a întors rezultatul până la pauză, grație reușitelor lui Fantis și Janetzky, iar în minutul 46 Bartosak a dus scorul la 3-1.

Zlin - Mlada s-a încheiat cu un scor neverosimil. Foto Facebook FC Zlin
Zlin - Mlada s-a încheiat cu un scor neverosimil. Foto Facebook FC Zlin

Gazdele s-au prăbușit, Mlada reușind să puncteze de 8 ori până la finalul partidei. În minutul 49, Kusej a redus din diferență, iar dubla lui Jawo a dus-o pe Mlada Boleslav din nou în avantaj, în minutul 53, Marecek a punctat pentru 3-5, iar la jumătatea reprizei secunde Vukadinovic a înscris și el, pentru 4-5.

Din minutul 78 până în 90+5 au mai fost marcate încă 5 goluri. Scorul final a fost 9-5 în favoarea celor de la Mlada Boleslav. Astfel, a fost doborât recordul pentru cele mai multe goluri înscrise într-un joc din primul eșalon din Cehia. Formația oaspete a devenit a doua echipă care a reușit să puncteze de 9 ori într-un meci, după Slavia Praga (în 1995).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite