Forza Simona! Unul dintre cei mai mari actori ai României a venit special la Cluj pentru a o încuraja pe Halep contra Germaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep este cea mai bună jucătoare a României şi de la ea se aşteaptă două victorii împotriva Germaniei, în Fed Cup.

Halep va juca azi în meciul al doilea al zilei, contra Andreei Petkovici, iar mânie de la ora 13.00 va da piept cu Angelique Kerber, în primul joc al zilei. Halep are un bilanţ favorabil atât contra lui Petkovici, cât şi contra lui Kerber, astfel că speranţele puse în ea  sunt îndreptăţite.

Simona a primit o vizită surpriză vineri la hotelul la care stă la Cluj, primind încurajări de la marele actor Horaţiu Mălăele. Acesta este un fan declarat al tenisului şi atunci când timpul i-a permis a asistat la toate meciurile importante din România. 

Simona Halep şi Horaţiu Mălăele sunt parteneri într-o campanie umanitară şi au devenit şi buni prieteni. Halep a fost la teatru să-l vadă pe binecunoscutul actor jucând, iar ulterior l-a invitat pe acesta la o partidă de tenis.

Simona Halep vorbeşte despre relaţia cu antrenorul ei: "Darren m-a schimbat!" 

Surpriză mare! Vezi AICI cu cine se iubeşte antrenoarea echipei de Fed Cup a Germaniei 

   

halep
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite