Final spectaculos de meci pe National Arena. FCSB - Chindia Târgovişte 3-2

0
0
Andrei Cordea
Andrei Cordea

Final spectaculos de meci pe National Arena. FCSB a câştigat după ce a fost condusă cu scorul de 2-0 la pauză. Pe final Olaru a ratat singur cu poarta goală.

FCSB a primit vizita Chindiei Târgovişte în etapa a cincea a Superligii. Echipa antrenată de Nicolae Dică a reuşit să obţină prima victorie din noul sezon de campionat, după un meci de infarct cu Chindia. Oaspeţii au condus la pauză cu 2 goluri, după ce au rămas în 10 oameni.

FCSB a jucat aproape 85 de minute cu un om în plus după ce căpitanul Chindiei, Neguţ, a primit cartonaş roşu în minutul 7. Fotbalistul l-a faultat dur pe Florinel Coman, iar după intervenţia VAR-ului arbitrul a decis să îl elimine. 

În minutul 22 oaspeţii au deschis scorul pe tabelă după un şut spectaculos al lui Doru Popadiuc. 6 minute mai târziu Daniel Popa a dublat avantajul Chindiei pe tabelă cu un şut excelent la colţul scurt.

După pauză, FCSB a dominat clar jocul şi au reuşit să egaleze situaţia pe tabela de joc în doar 10 minute. În minuutl 49 Andrei Cordea înscrie din pasa lui Tavi Popescu. Acelaşi Cordea a reuşit dubla 6 minute mai târziu după ce încheie o fază pornită pe cont propriu cu un şut la colţul lung din marginea careului. Joonas Tamm i-a scăpat de emoţii pe roş-albaştri cu o nouă reuşită cu capul marca Tamm. 

Defensiva Chindiei a fost aproape inexistentă în a doua parte a jocului, FCSB ratând foarte multe ocazii de a majora diferenţa pe tabelă. Scorul putea fi mult mai mare, însă chiar şi pe final, Olaru a ratat singur cu poarta goală.

FCSB obţine prima victorie în noul sezon de campionat. Roş-albastri ocupă doar poziţia 12, cu 6 puncte acumulate în 5 etape. De partea cealaltă, Chindia Târgovişte bifează al doilea eşec consecutiv şi rămâne pe locul 14, cu doar 2 puncte obţinute în 5 etape. 

Pentru FCSB urmează o perioadă dificilă în care joacă pentru calificarea în grupele Conference League. Joi va disputa manşa tur pe teren propriu împotriva norvegienilor de la Viking. 

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite