FCSB se face de râs în fotbalul românesc: Gigi Becali, contrat de Hagi. Mihai Stoica, luat peste picior de un rival de la CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

FCSB n-a mai luat titlul de trei sezoane şi, cum oficialii clubului se tem de un nou rateu în acest campionat, ei au început să dea vina pe greşelile de arbitraj.

Concret, în stilul lor caracteristic, Mihai Stoica şi Gigi Becali au făcut valuri în presă după victoria cu CS U Craiova, spunând că golul lui Benzar din repriza a doua, anulat, în mod eronat, de Ovidiu Haţegan şi de brigada lui e dovada unui complot împotriva celor de la FCSB! 

Bineînţeles, Becali şi Stoica au omis faptul că, în prima repriză, Haţegan a greşit pentru ambele echipe, validând un gol din ofsaid înscris de Man şi o reuşită a lui Cicăldău, după un fault în atac.

Cei de la FCSB solicită acum aducerea arbitrilor străini la partidele rămase din play-off, însă, aproape sigur, demersul lor va eşua. „Eu întotdeauna am spus că trebuie să avem încredere unul în celălalt. Aş vrea să ne arbitreze numai români. Ei (n.r. – oficialii FCSB) sunt supăraţi, dar mie îmi place să mă arbitreze arbitri români. Sunt în România şi cred că aşa e bine“, a reacţionat Gheorghe Hagi, patron şi antrenor la Viitorul.

Iar Marius Bilaşco, directorul departamentului de scouting la CFR Cluj, a spus că e obişnuit cu „circul“ făcut acum de Stoica şi de Becali. „Mihai Stoica pune aceeaşi presiune, e aceeaşi piesă de teatru pe care am văzut-o de-atâtea ori. Ştim cum e, vrea să mute presiunea, nu e nimic nou. Vrea să pună presiune pe arbitrul de la CS U Craiova - CFR Cluj. Noi suntem de acord şi cu VAR şi cu tot ce vor ei. Dacă vin arbitri de top din primele cinci campionate ale Europei, suntem de acord. Cu ce sunt mai presus cei din Serbia sau Bulgaria decât ai noştri?“, a spus Bilaşco la Telekom Sport.

FCSB e cea mai dezavantajată echipă din play-off. Am făcut scrisoare. Vrem arbitri străini cu CFR Cluj. Altfel, n-ai cum să câştigi. Nu poţi să te baţi. Cu CFR îţi anulează arbitrii chiar şi două goluri! Gigi Becali finanţator FCSB  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite