FCSB l-a luat pe Budescu: Dinamo şi Rapid răspund prin mutări spectaculoase la rândul lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Budescu
Constantin Budescu

Vicecampioana a anunţat, în mod oficial, legitimarea fostului internaţional, care s-a întors în Liga I, după o experienţă în Arabia Saudită. Nici rivalele roş-albaştrilor din Capitală nu pierd însă timp, înainte de reluarea campionatului.

Profitând de pauza competiţională venită pentru meciurile naţionalei, echipele din Liga I sunt foarte active pe piaţa transferurilor, pentru că pot legitima, în continuare, fotbalişti liberi de contract.

După ce au bătut palma cu Claudiu Keşeru (Ludogoreţ) şi cu Valentin Gheorghe (Astra), cei de la FCSB s-au înţeles şi cu Constantin Budescu (32 de ani). Care revine la FCSB, după ce şi-a încheiat scurta aventură, la Damac (Arabia Saudită), cu care a scăpat de la retrogradare, în sezonul trecut. La FCSB, unde a mai evoluat, între 2017 şi 2018, „Budi“ va câştiga 20.000 de euro pe lună. Asta după ce a primit 200.000 de euro, la semnătură, din partea lui Gigi Becali.

Dinamo, încă patru mutări

Şi rivala din „Ştefan cel Mare“ se întăreşte înainte de reluarea campionatului, în acest weekend. După ce i-au legitimat pe Torje, Constantin Nica şi pe Cosmin Matei, „câinii“ au anunţat, astăzi, încă patru mutări. „Portarul Plamen Iliev, mijlocaşul Cătălin Itu şi atacanţii Mirko Ivanovski şi Cătălin Ţîră, transferaţi în această săptămână la Dinamo, vor fi prezentaţi, joi (n.r. - mâine), în cadrul unui eveniment de presă, a anunţat administratorul special, Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook“, au scris cei de la Dinamo.

Rapid îl ia pe Alex Ioniţă

În fine, Rapid, revelaţia începutului de sezon în Liga I, e pe cale să-l legitimeze pe Alex Ioniţă (26 de ani), care şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj pe finalul lunii august. 

Ioniţă, suspendat pentru dopaj, cât timp a fost împrumutat de la CFR la Astra, va putea reveni pe teren, în luna octombrie. Crescut la juniorii Rapidului, Ioniţă va reveni, aproape sigur, la formaţia giuleşteană, urmând să se pregătească sub comanda antrenorului Mihai Iosif.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite