FCSB, definiţia amatorismului: Patronul a explicat ce calitate trebuie să aibă antrenorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Dică (dreapta) a fost şi secund la echipa naţională, în mandatul selecţionerului Mirel Rădoi
Nicolae Dică (dreapta) a fost şi secund la echipa naţională, în mandatul selecţionerului Mirel Rădoi

Formaţia din Berceni îşi continuă prăbuşirea cu managementul catastrofal pe care l-a implementat finanţatorul de câţiva ani buni. Practic, singura idee a latifundiarului e următoarea: FCSB, adică Faci Ce Spune Becali.

Gigi Becali a rămas fără omul pe care îl suna, în pauzele meciurilor, după doar trei partide din noua stagiune. Pentru că Anton Petrea şi-a anunţat plecarea, astăzi dimineaţă, după cum Adevărul a scris aici.

De acum, la FCSB se caută o altă marionetă care trebuie să îndeplinească următoarele sarcini:

*Să aibă pix şi hârtie pentru a nota echipa de start, înaintea meciurilor.

*Să aibă telefonul la el, în timpul partidelor pentru a efectua schimbările.

*Să vină la interviuri de după meciuri şi să rostească nişte banalităţi.

În intervenţia sa telefonică de astăzi dimineată, la Pro Arena, Gigi Becali a identficat un posibil candidat pentru rolul de marionetă. Pentru că omul s-a mai aflat în această postură, la FCSB. Vorbim despre Nicolae Dică (42 de ani). 

Dică şi-a început aventura pe banca roş-albaştrilor, în 2015, când a fost interimar într-un singur meci: Tg. Mureş – FCSB 1-1.

Ulterior, în iunie 2017, Dică a devenit antrenor full-time şi a rezistat în funcţie până în decembrie 2018. Bilanţul său: 80 de meciuri, 46 de victorii, 18 remize, 16 înfrângeri. Golaveraj: 146-79.

Cel mai memorabil moment din mandatul lui Dică, la FCSB, a fost când a venit la o conferinţă de presă şi a spus cu vocea tremurând: „Dacă eram lăsat, poate reuşeam să fac mai mult...“.

Acum, Gigi Becali a explicat de ce l-ar readuce pe Nicolae Dică, la FCSB: „E o variantă, că şi aşa Dică e un om cuminte, cu el pot să lucrez toată viaţa. Chiar şi cu Toni Petrea, oameni cuminţi... Am lucrat cu el (n.r. - cu Nicolae Dică) ca jucător, ca antrenor, e om cumninte. Pot să lucrez oricând“.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri