FC Vaslui a rămas fără antrenor: Viorel Hizo n-a mai suportat presiunea lui Porumboiu şi a părăsit echipa moldavă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hizo a mai antrenat pe FC Vaslui între 2006 şi 2008 şi între 2010 şi 2012
Hizo a mai antrenat pe FC Vaslui între 2006 şi 2008 şi între 2010 şi 2012

Înfrângerea suferită de FC Vaslui, scor 0-2, contra lui CS Turnu Severin a fost picătura care a umplut paharul şi l-a determinat pe tehnicianul Viorel Hizo să renunţe la banca tehnică a grupării moldave.

Imediat după eşecul ruşinos de la Severin, apele s-au învolburat rău în sânul lui FC Vaslui. Făcut foc şi pară pe jucători, patronul Adrian Porumboiu a fost foarte supărat şi pe antrenorul Viorel Hizo, dar nu a arătat acest lucru prin declaraţii. Clauzele contractuale ale antrenorului l-au determinat pe Porumboiu să nu vorbească şi să aştepte o demisie a tehnicianului.

Hizo nu a mai rezistat, astfel, sub presiune şi şi-a dat demisia duminică seara, lucru pe placul conducerii lui FC Vaslui. „N-am mai suportat ce se întâmplă la Vaslui, n-a mai rezistat şi n-am mai rezistat. Şi-a dat demisia şi clubul i-a acceptat-o. Era de înţeles. Situaţia la clubul din Vaslui continuă să fie un pic neclară. Dar Vasluiul nu se va scufunda într-o zonă din care să nu mai iasă. Mie îmi pare rău că a plecat Hizo, e un profesionist adevărat, şi-a făcut treaba. N-a mimat şi n-a trişat profesia de antrenor”, a spus Adrian Porumboiu la DigiSport 1.

Înaintea lui Hizo, şi secunzii Cristi Dulca şi Dorin Zotincă au demisionat de la Vaslui din cauza restanţelor salariale. FC Vaslui a pierdut în etapa a 25-a partida jucată la Severin, cu echipa locală, scor 0-2. Hizo lasă Vasluiul pe locul 6 în clasament, cu 40 de puncte adunate din 25 de partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite