Fanii dinamovişti îşi bănuiesc un jucător că e implicat în mafia pariurilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia grea prin care trece Dinamo se răsfrânge şi asupra relaţiei dintre suporteri şi fotbalişti.Galeria "câinilor" face acuze fără precedent pentru fotbalul românesc.

BodyUnul dintre liderii suporterilor dinamovişti, Mihnea Ionescu, a făcut o serie de afirmaţii extrem de grave la adresa actualilor jucători ai “câinilor”, pe care îi bănuieşte că au “trântit” meciul cu Steaua de anul trecut, iar pe unul dintre ei, Dragoş Grigore, chiar că ar fi implicat în mafia pariurilor!
“Cu toţii ne-am gândit că meciul cu Steaua din returul trecut ar fi fost unul necurat, dar cel de acum nu. Ne-am gândit atunci la Dragoş Grigore, dacă există o mafie a pariurilor atunci el este unul dintre pioni”, a apus Mihnea Ionescu la sport.ro.

"Nu i-au adus jucători lui Bonetti"

Suporterul lui Dinamo a explicat şi de ce fanii îl susţin cu înverşunare pe Bonetti. “Oamenii care au fost la sediul firmei domnului Badea sunt oameni reprezentativi pentru Dinamo, suporteri care merg în deplasări şi de cuvântul lor trebuie să se ţină cont. Maniera în care a fost dat afară Bonetti este una urâtă şi conducerea este vinovată de acest lucru, dar suporterii se săturaseră să vadă un joc fără orizont. Bonetti a spus lucrurilor pe nume şi în mandatul lui clubul s-a îndepărtat de influenţa fraţilor Becali. Acestea sunt motivele pentru care l-am simpatizat pe Bonetti şi pentru care suporterii l-au ţinut în braţe. Nu a avut rezultate, dar asta e şi vina conducerii pentru că nu a adus jucători”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite