Elveţienii, dezamăgiţi după Steaua-Basel: „Am pierdut mincinos două puncte!“ UEFA: „Final dramatic la Bucureşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Elveţienii sunt intrigaţi că Basel a pierdut două puncte într-un meci pe care echipa lor l-a dominiat de la un cap la celălalt. După meci, jurnaliştii din "Ţara Cantoanelor" au caracterizat Steaua drept o echipă dezorganizată şi fără orizont.

Presa din Elveţia nu a menajat deloc Steaua după confruntarea cu FC Basel din Liga Campionilor. Decepţionaţi din cauză că echipa lor a ratat la mustaţă victoria, jurnaliştii elveţieni au aruncat vina pe ghinion. "FC Basel a pierdut în mod mincinos cele două puncte", au titrat jurnaliştii de la Basler Zeitung.

"Steaua a pierdut primele meciuri cu Schalke şi Chelsea, iar în meciul cu Basel am putut vedea de ce. Organizarea lor nu era foarte bună, ceea ce a făcut ca Basel să aibă spaţii", a scris New Zurcher Zeitung, citat de ziare.com.

"Lecţie amară pentru FC Basel. Chiar şi vampirii cu dinţi subrezi pot muşca! Asta nu poate fi adevărat! Timp de 88 de minute, Basel înţelegea de ce Steaua nu a mai câştigat pe teren propriu în Champions League în ultimii 17 ani! Dar românii ne-au făcut viaţa incredibil de dificilă", a notat şi ziarul Blick.

Site-ul UEFA a catalogat drept norocos punctul obţinute de Steaua la capătul unei partide cu un "final dramatic": "Steaua s-a slavat pe ea însăşi cu două minute înainte de final, atunci când a marcat primul gol al sezonului, gol care i-a adus un punct. Elveţienilor le-a fost smulsă din mână a doua victorie în deplasare în acest sezon de Champions League", au notat jurnaliştii de la UEFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite