Dinu Gheorghe: „Sunt în discuţii avansate cu Rapid, dar nu am luat o decizie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Încă preşedinte la FC Braşov, Dinu Gheorghe a fost prezent asăzi la poalele Tâmpei, pentru a purta unele discuţii finale cu patronul formaţiei braşovene, Ioan Neculaie.

Dinu „Vamă“ a precizat că va lua o hotărâre în ceea ce priveşte viitorul său în fotbal, pentru sezonul viitor, în cursul acestei săptămâni. Acesta a menţionat că se simte ataşat de FC Braşov şi că, în cazul în care va pleca de la poalele Tâmpei, s-ar despărţi de braşoveni cu inima strânsă.

Dacă plec de la Braşov, o voi face cu unele regrete. Sunt în discuţii avansate cu Rapid, însă, în continuare aştept să se întâmple ceva la FC Braşov. Vreau să mă despart de FC Braşov şi să am certitudinea că am făcut tot ceea ce am putut pentru această echipă.

La Rapid este o altă mentalitate, o forţă financiară superioară, iar obiectivele sunt tentante pentru orice preşedinte de club. Practic, dacă ajung la Rapid, pot să spun că mă întorc acasă. Însă, nimic nu este stabilit deocamdată, o să iau o decizie finală până la sfârşitul acestei săptămâni“, a declarat Dinu Gheorghe.

În legătură cu fotbaliştii braşoveni care l-ar putea urma pe „Vamă“ la Rapid, şeful de la FC Braşov a declarat că jucătorii de bază ai formaţiei de la poalele Tâmpei au contractele plătite la zi şi niciunul dintre aceştia nu va pleca liber de contract de la Braşov.

Duarte şi Ezequias, liberi să plece

În momentul de faţă, niciun jucător de la FC Braşov nu are vreo ofertă serioasă. Rui Duarte şi Ezequias au primit nişte documente din partea clubului, prin care se pot transfera contra unor sume avantajoase pentru FC Braşov. Oricum, nu există niciun risc ca vreu fotbalist de bază de la FC Braşov să devină liber de contract“, a completat „Vamă“.

Miza pe Moldovan

Totodată, Dinu Gheorghe a dat de înţeles că în cazul în care el va pleca de la FC Braşov, Viorel Moldovan nu-i va mai pregăti pe „stegari“ şi în sezonul viitor. „Dacă Braşovul îl dorea pe Moldovan şi în sezonul viitor atunci îi făcea o ofertă de prelungire a contractului.

Oricum, Viorel îşi va primi toţi banii chiar dacă va rămâne sau nu la Braşov. În cazul în care eu voi continua la echipă şi în sezonul următor, Viorel Moldovan rămâne prima opţiune pentru conducerea tehnică a formaţiei“, crede Dinu Gheorghe.

Reunirea „stegarilor“, pe 16 iunie

Deşi, iniţial, „galben-negrii“ aveau pregătită reunirea lotului pentru luni, 14 iunie, primul antrenament de după vacanţă va avea loc miercuri, 16 iunie, de la ora 17.00, la Stadionul Tineretului. Prima şedinţă de pregătire a verii va fi condusă de secundul Daniel Isăilă, iar certitudini la capitolul plecări sunt Dusan Savic şi Julio Landauri.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite